Waverley House: completed garden room and terrace

Waverley House

This substantial Victorian villa in Edinburgh, located in a conservation area, has been extended with a new garden room and library and a paved terrace.

Using reclaimed Scotch slate on the roof, stone reclaimed from the demolition with new dressed stone for the window surrounds and double glazed sash and case windows ensures that this extension blends in perfectly.

Waverley House • completed garden room and terrace
Waverley House: completed garden room and terrace
Waverley House: reclaimed stone used for extension
Waverley House: interior garden room
Waverley House: new dressed stone around window
Waverley House: stonework before pointing
Tower Buildings, Station Road
Birnam, Perthshire PH8 0DS

Tel: 01350 728116

sitemap